Başiskele Kartonsan İlkokulu
Seymen Mahallesi Evrim Sokak No 3 Başiskele KOCAELİ

VİZYON

Kendini sürekli yenileyen, okuyan, inceleyen, araştıran analiz ve sentezler yapabilen nesillerin yetiştiği; Bütün öğrencileri akla ve bilime dayanan eğitim ortamında hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı; Yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin elbirliği ile çevrede ve bölgede “Model Okul” olmaktır.

MİSYON

Bizler, Eğitimini ailede başladığına, Okulda zenginleştiğine, Ve yaşamla olgunlaştığına İnanarak; Soru soran,sorgulayan Araştıran, öğrenen, Okuyan, düşünen, üreten, Kendisini ifade edebilen, Eğitimin sürekliliğine inanan, Atatürk ilke ve İnkılaplarını yaşayan Ve yaşatacak olan bireyleri Geleceğe hazırlamak için varız.

Doğalgazlı

10 km.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Başiskele İlçesi Bahçecik Mevkiinde, Seymen Mahallesi Evrim sokak ta yer almaktadır.